Vrijwilligers Servicepunt Heerenveen

Nieuws - archief

NLdoet 2018

NLdoet 2018!

NLdoet is dé kans om elke klus te klaren. Je legt nieuwe contacten, er wordt extra werk verzet met nieuwe vrijwilligers en je zet jullie organisatie of vereniging in het zonnetje. Het Oranje Fonds zet de schijnwerpers op vrijwilligerswerk en ondersteunt jullie hierbij! Elke maatschappelijke organisatie kent het: klussen en activiteiten die belangrijk zijn maar waar de mankracht voor ontbreekt. Het opknappen van een gebouw, repareren van speelgoed, lente klaar maken van een moestuin of een lunch organiseren voor eenzame buurtbewoners... Dit alles kan via de grote vrijwilligersactie NLdoet op 9 en 10 maart 2018!

 

Financiële bijdrage en gratis promotie!

Het Oranje Fonds heeft in totaal €2 miljoen beschikbaar als bijdrage voor materialen, entreebewijzen en catering. U kunt tot 30 januari maximaal €400,00 per locatie aanvragen LET OP! OP=OP. Op www.nldoet.nl lees je de voorwaarden en vindt je het aanvraagformulier. Iedere organisatie die zich aanmeldt krijgt van het Oranje Fonds begin maart het NLdoet promotiepakket. Mochten jullie als organisatie niet uit de aanvraag komen? Neem dan contact op met het Vrijwilligers Servicepunt Heerenveen, wij kunnen jullie helpen bij de aanvraag!

 

Je als vrijwilliger inzetten tijdens NLdoet 2018? Dat kan!

In de gemeente Heerenveen worden elk jaar tijdens NLdoet vele klussen geklaard! Ben je inwoner van de gemeente Heerenveen en wil je  je graag op deze dagen inzetten voor een organisatie bij jou in de buurt? Dat kan!, kijk dan eind februari 2018 op de site www.nldoet.nl en kijk welke klussen er allemaal in Heerenveen zijn. Via deze website kun je je aanmelden als vrijwilliger bij een van de klussen op 9 en 10 maart 2018. Mocht je je graag willen inzetten, maar er bij de aanmelding niet helemaal uit komen? Neem dan contact op met het Vrijwilligers Servicepunt Heerenveen 0513-645881 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., wij helpen graag!