Vrijwilligers Servicepunt Heerenveen

Nieuws - archief

Caleidoscoop start met gezinsmaatjes en Meedoenmaatjes

Gezinsmaatjes en Meedoen Maatjes gezocht!

Ben jij iemand die graag denkt in mogelijkheden en oplossingen en werk je graag met mensen en/of kinderen? Vind je het leuk om samen met de mensen een koers te bepalen en ze te helpen? Dan zijn we op zoek naar jou, want Caleidoscoop start twee nieuwe projecten: Gezinsmaatjes en Meedoen Maatjes!

Voor gezinsmaatjes zijn we op zoek naar vrijwilligers die gezinnen kunnen ondersteunen met lichte opvoedvragen. Denk aan vragen als; Waarom eet mijn kind niet goed? Hoe speel ik samen met mijn kind? Maar ook, wat voor activiteiten kan ik ondernemen in mijn wijk of dorp? Een gezinsmaatje gaat samen met het gezin op zoek naar antwoorden op deze opvoedvragen.

Vrijwillige Meedoen Maatjes helpen mensen die ondersteuning en begeleiding nodig hebben in het vinden van vrijwilligerswerk. Het Meedoen Maatje helpt mensen weer mee te doen in de samenleving. Dit kan door het doen van vrijwilligerswerk, maar ook door deel te nemen aan activiteiten in de buurt.

Ben jij enthousiast en wil je je aanmelden voor een of beide projecten? Voor meer informatie kun je terecht op www.vrijwilligerswerkheerenveen.nl of bel met het Vrijwilligers Servicepunt van Caleidoscoop, bereikbaar via 0513-645881.